AEGON Garantie Koopsom

 

Heeft u geld achter de hand dat u voorlopig niet hoeft te gebruiken? Dan kunt u het opzij zetten om vermogen te vormen. Bijvoorbeeld met de AEGON Garantie Koopsom. Een levensverzekering met, de naam zegt het al, een gegarandeerd verzekerd kapitaal. Uw weet dus bij het afsluiten van de verzekering al precies hoe hoog uw uitkering op de einddatum gaat worden. Voor mensen die volledige zekerheid zoeken.

U stort één keer een bedrag in de AEGON Garantie Koopsom. U zit dus niet vast aan periodieke betalingen. De minimale storting is € 4.000,-.

Als u dit wilt, kunt u in de loop van de tijd ook extra bedragen bijstorten. Als u een extra storting doet, dan wordt uiteraard uw gegarandeerde kapitaal op de einddatum (einde van de door u gekozen looptijd) hoger. De minimale hoogte voor een bijstorting is €1.000.

g

Aan het einde van de door u gekozen looptijd kunt u gaan beslissen wat u met de belegde waarde gaat doen.

 

Extra zekerheid biedt AEGON Garantie Koopsom door de ingebouwde overlijdensrisicoverzekering. De hoogte van de overlijdensuitkering bepaalt u zelf bij het afsluiten van de overeenkomst.
Alle kosten die bij aanvang en gedurende de looptijd worden berekend zijn verwerkt in het kapitaal dat u krijgt op de einddatum. En sluit u een extra overlijdensrisicoverzekering af, dan is ook deze betaling verwerkt in het kapitaal dat u ontvangt op de einddatum. U betaalt achteraf dus niets extra’s.

Om volledig inzicht te krijgen in dit product is het belangrijk dat u alle voorwaarden en de financiële bijsluiter van dit product goed leest. Bij het opbouwen van uw kapitaal zijn ook fiscale spelregels verbonden.  Laat u altijd goed informeren door uw (belasting)adviseur.

Uitleg Risicometer (AFM)

AEGON lijfrente calculatorAfspraak maken