AEGON Lijfrente uitstelverzekering

 

U stort in één keer uw vrijkomende lijfrente. En later eventueel nog andere vrijkomende lijfrentekapitalen. Van tevoren stelt u een einddatum vast. U kunt dit lijfrentekapitaal maximaal 5 jaar vastzetten.

Wanneer past de AEGON Lijfrente uitstelverzekering bij u?

  • Uw lijfrente komt vrij. U wilt uw lijfrentekapitaal nog maximaal 5 jaar veilig vastzetten.
  • U kiest voor zekerheid.  Uw kapitaal op de einddatum is 100% gegarandeerd.
  • U heeft verschillende lijfrentekapitalen en wil deze samenvoegen (binnen fiscale spelregels).
  • U wilt uw oude regime behouden (i)
De minimale storting is €1.000.
De maximale looptijd is 5 jaar.

Met de AEGON Lijfrente uitstelverzekering blijven de ruimere mogelijkheden van het oud fiscaal regime behouden. Maar deze verzekering is ook geschikt voor lijfrentekapitalen met het nieuwe fiscaal regime.(i)

Stort u meerdere lijfrentekapitalen op één verzekering onderbrengen en wilt u het regime behouden? Dan is het belangrijk dat deze kapitalen van hetzelfde regime zijn.

U kunt zelf aangeven wie de lijfrenteuitkering ontvangt als u overlijdt. Dit kan bijvoorbeeld uw partner zijn. Uw adviseur kan hier meer informatie over geven.
In het gegarandeerde eindkapitaal zijn alle kosten verwerkt. Dit zijn de kosten van AEGON en de provisie voor uw adviseur. Hij kan u hier meer informatie over geven.

Om volledig inzicht te krijgen in dit product is het belangrijk dat u alle voorwaarden en de financiële bijsluiter van dit product goed leest. Bij het opbouwen van uw kapitaal zijn ook fiscale spelregels verbonden.  Laat u altijd goed informeren door uw (belasting)adviseur.

Uitleg Risicometer (AFM)

Afspraak maken