Brand New Day Gouden Handdruk

 

Krijgt u een ontslagvergoeding? Dan kunt u deze laten storten op een gouden handdrukrekening van Brand New Day. U hoeft dan niet direct af te rekenen met de belastingdienst. De kosten zijn enorm laag, waardoor u met uw ontslagvergoeding méér vermogen opbouwt. En het geld op uw rekening kunt u laten groeien met veilige staatsobligaties of met een wereldwijd aandelen indexfonds.
-

Beleggingsfondsen

Het geld dat u op uw rekening stort, kan op 2 manieren belegd worden: degelijk in een staatsobligatiefonds of met meer risico in een aandelenfonds. U bepaalt zelf welk deel van uw inleg in welk fonds belegd wordt.

Standaard en optioneel

Er zijn 4 obligatie- en 5 aandelenfondsen. Als u de rekening opent, kiezen wij standaard voor een bepaald obligatie- en aandelenfonds: deze fondsen zijn wat ons betreft de beste keuze. Wilt u toch liever een ander fonds? Geen probleem. Zodra de rekening geopend is, kunt u onbeperkt switchen tussen alle beschikbare fondsen. Kosteloos.

Wilt u (deels) in obligaties beleggen? Dan wordt uw inleg standaard in het BND Euro Staatsobligatiefonds Kort Inflatie belegd. U belegt dan in zeer veilige staatsobligaties: op dit moment alleen die van de Duitse staat. Bovendien wordt het risico van een hogere inflatie afgedekt.

Indexbeleggen

Banken en verzekeraars adviseren u bijna altijd hun eigen huisfondsen. Dat is niet zonder reden, want daar verdienen ze zelf het meeste aan. Maar het is niet goed voor u. Want door de hoge (verborgen) kosten heeft 80% van deze huisfondsen een slechter rendement dan de index die ze proberen te verslaan. Daarom bieden wij u alleen maar indexfondsen aan.

Lifecyclebeleggen

U bepaalt zelf welk deel van uw geld wordt belegd in obligaties en aandelen. Maar als vlak voor uw pensioen de aandelenkoersen scherp dalen, kan dit een groot effect hebben op uw pensioeninkomen. Daarom zorgen wij ervoor dat u vanaf 10 jaar vóór uw pensioendatum minimaal voor 55% in veilige staatsobligaties belegt. En elk jaar stijgt het percentage obligaties met 5%. Zo belegt u 1 jaar voor uw pensioen voor 100% in veilige staatsobligaties. U betaalt hier geen kosten voor.

Een groot voordeel van de gouden handdrukrekening is dat u nu géén belasting over uw ontslagvergoeding hoeft te betalen. Bovendien betaalt u niet elk jaar de 1,2% vermogensrendementsheffing. In ruil voor dat voordeel stelt de belastingdienst wel een aantal voorwaarden.
-
Onze kosten zijn niet alleen enorm laag. Ze zijn ook lekker simpel. Want ze passen op de helft van een bierviltje.

Om volledig inzicht te krijgen in dit product is het belangrijk dat u alle voorwaarden en de financiële bijsluiter van dit product goed leest. Bij het opbouwen van uw kapitaal zijn ook fiscale spelregels verbonden.  Laat u altijd goed informeren door uw (belasting)adviseur.

Uitleg Risicometer (AFM)

Berekening makenDirect een rekening openenIk wil graag hulp van een onafhankelijke adviseur