Euroverzekering

De Euroverzekering is een levensverzekering waarbij u van tevoren weet hoe groot uw kapitaal aan het einde van de looptijd is. U bouwt dus vermogen op zonder dat u daarbij een beleggingsrisico loopt.

U kunt de Euroverzekering naar uw eigen wensen samenstellen. Zo heeft u de volgende mogelijkheden:

  • U stemt het verzekerde kapitaal af op uw persoonlijke situatie.
  • U kiest of u periodiek of eenmalig een bedrag wilt inleggen. Kiest u voor een eenmalige inleg (koopsom) dan kunt u ook kiezen voor maatschappijwinstdeling van Nationale-Nederlanden.
  • U bepaalt zelf of en zo ja welk bedrag u wilt verzekeren voor uw nabestaanden.
  • U bepaalt onder voorwaarden zelf hoeveel u inlegt en voor hoelang.
De Euroverzekering geeft u de mogelijkheid voor het inleggen van periodieke premies of voor het inleggen van een eenmalig bedrag (koopsom). Hierbij geldt een minimale koopsom van € 1.400. Als u een koopsom inlegt kunt u hierbij kiezen voor de maatschappijwinstdeling van Nationale-Nederlanden.
In overeenstemming bij het afsluiten.
-
Met de Euroverzekering bouwt u vermogen op. Als u dat wilt dan kan er ook een verzekering voor de nabestaanden in worden opgenomen. Zij krijgen dan het verzekerde kapitaal uitgekeerd als u voor het einde van de looptijd overlijdt. Dat kan een bedrag zijn ter grootte van de betaalde premies/koopsom of een hoger bedrag als dat vooraf is afgesproken.
-

Om volledig inzicht te krijgen in dit product is het belangrijk dat u alle voorwaarden en de financiële bijsluiter van dit product goed leest. Bij het opbouwen van uw kapitaal zijn ook fiscale spelregels verbonden.  Laat u altijd goed informeren door uw (belasting)adviseur.

Uitleg Risicometer (AFM)

Ik wil advies