Friesland Bank Koopsompolis

 

U kunt extra Pensioen opbouwen als u een koopsompolis afsluit. Op deze manier verkleint u het gat van uw pensioentekort. Het geld dat u investeert in een Koopsompolis, groeit uit tot een gegarandeerd eindbedrag. De datum dat het geld vrijkomt, bepaalt u zelf en is vrij aanpasbaar. Een Koopsompolis is een aantrekkelijke manier van sparen en dé oplossing om uw pensioentekort weg te werken. De Koopsompolis is flexibel en biedt garanties: zo is het kapitaal gegarandeerd, zowel bij leven als bij overlijden.
-
U bepaalt zelf de looptijd.
Een Koopsompolis kan fiscaal aantrekkelijk zijn: de storting die u doet voor uw Koopsompolis is aftrekbaar van uw inkomen uit werk en woning (box 1). Toch zijn er wel voorwaarden aan verbonden: de storting is enkel aftrekbaar als u een aantoonbaar pensioentekort heeft. Uw adviseur van Friesland Bank vertelt u hier graag meer over.
Gegarandeerd kapitaal bij leven en bij overlijden
-

Om volledig inzicht te krijgen in dit product is het belangrijk dat u alle voorwaarden en de financiële bijsluiter van dit product goed leest. Bij het opbouwen van uw kapitaal zijn ook fiscale spelregels verbonden.  Laat u altijd goed informeren door uw (belasting)adviseur.

Uitleg Risicometer (AFM)

Rentetarieven looptijdenBereken uw pensioentekortAfspraak maken