Gouden Handdruk Opbouwrekening

De rente kan oplopen tot maar liefst 3,80%.

Heeft u een ontslagvergoeding gekregen? Dan kunt u dit geld gebruiken om later uw inkomen aan te vullen. Met de Gouden Handdruk Opbouwrekening laat u uw ontslagvergoeding doorgroeien.

De Gouden Handdruk Opbouwrekening is een geblokkeerde rekening waarmee u spaart tegen een aantrekkelijke variabele rente. Deze rente wordt jaarlijks op 1 januari op uw rekening bijgeschreven. U kunt ook (een deel van) uw geld voor langere tijd vastzetten in een Gouden Handdruk Deposito. Tijdens de looptijd van het deposito blijft de rente gelijk. Deze looptijd is minimaal 1 jaar en maximaal 10 jaar. Na afloop van het deposito wordt het geld weer op uw Opbouwrekening gestort.

Minimale inleg € 5.000.
Naast sparen kunt u ook beleggen in een groot aantal beleggingsfondsen van ASN Bank en SNS Bank. U bepaalt zelf in welke beleggingsfondsen u belegt en wordt daarbij niet geadviseerd door een Zelfstandig Adviseur van RegioBank.
Zolang uw ontslagvergoeding op de Gouden Handdruk Opbouwrekening staat, betaalt u geen belasting. Uiterlijk in het jaar dat u 65 wordt, moet u het spaarbedrag omzetten in periodieke uitkeringen. Over deze uitkeringen betaalt u belasting.
Bij overlijden komt het opgebouwde bedrag toe aan uw erfgenamen. Hiervoor gelden fiscale regels. Uw Zelfstandig Adviseur kan u hier meer over vertellen.
Geen kosten over inleg en uitkering.

Bij beleggen?

Voor het aankopen en verkopen van participaties in de beleggingsfondsen van ASN Bank en SNS Bank betaalt u geen transactiekosten. Wel heeft ieder fonds zijn eigen kostenstructuur. Van deze fondskosten krijgt u geen aparte nota. De kosten zijn al in de koers van het fonds verwerkt. U vindt deze kosten op de factsheet van het fonds.

Om volledig inzicht te krijgen in dit product is het belangrijk dat u alle voorwaarden en de financiële bijsluiter van dit product goed leest. Bij het opbouwen van uw kapitaal zijn ook fiscale spelregels verbonden.  Laat u altijd goed informeren door uw (belasting)adviseur.

Uitleg Risicometer (AFM)

Rentetarieven looptijdenBerekenenZoek een RegioBank