Gouden Handdruk Uitkeerrekening

De rente kan oplopen tot maar liefst 3,45%.

Wilt u (een deel van) uw ontslagvergoeding meteen gebruiken? Dan laat u uw vergoeding via de Gouden Handdruk Uitkeerrekening maandelijks uitkeren. Hiermee vult u direct uw inkomen of pensioen aan. Over het bedrag dat nog niet is uitgekeerd, ontvangt u een aantrekkelijke vaste rente. De uitkeringen zijn belast.

Uitkeren in maandelijkse termijnen

Met de Gouden Handdruk Uitkeerrekening laat u uw ontslagvergoeding maandelijks uitkeren. RegioBank houdt de verplichte loonheffingen in en keert maandelijks een netto bedrag aan u uit. Over het bedrag dat nog niet is uitgekeerd ontvangt u een aantrekkelijke vaste rente.

Minimale inleg bedraagt € 5.000,-
Met de Gouden Handdruk Uitkeerrekening heeft u een ruime keuze aan looptijden van uw uitkering. De maximale looptijd is 35 jaar. De minimale looptijd is afhankelijk van uw leeftijd op de begindatum van de uitkering. De uitkering moet uiterlijk ingaan in het jaar dat u 65 wordt. In de Productwijzer vindt u de minimale looptijd van de uitkering die bij uw leeftijd hoort.
Over uw ontslagvergoeding zelf heeft u geen inkomstenbelasting betaald. U betaalt pas belasting op het moment dat u de uitkeringen ontvangt. RegioBank houdt op de bruto-uitkeringen belasting voor u in en draagt deze af aan de Belastingdienst. U ontvangt dus maandelijks een nettobedrag op uw rekening.
Bij overlijden komen de resterende uitkeringen toe aan uw erfgenamen. Hiervoor gelden fiscale regels. Uw Zelfstandig Adviseur kan u hier meer over vertellen.
Op de inleg en de uitkeringen worden geen kosten ingehouden.

Om volledig inzicht te krijgen in dit product is het belangrijk dat u alle voorwaarden en de financiële bijsluiter van dit product goed leest. Bij het opbouwen van uw kapitaal zijn ook fiscale spelregels verbonden.  Laat u altijd goed informeren door uw (belasting)adviseur.

Uitleg Risicometer (AFM)

Rentetarieven looptijdenBerekenenZoek een RegioBank