KoopSommenVerzekering – Garantie

 

Wilt u eerder stoppen met werken of een aanvulling op uw pensioen? Dat kan met de KoopSommen​Verzekering- Garantie. U stort bij deze verzekering eenmalig een koopsom. Wilt u absolute zeker​heid over het rendement? Dan kiest u voor een gegarandeerde uitkering. 
U stort eenmalig een koopsom. Maar U kunt ook jaarlijks een koopsom storten in deze verzekering. Uw inleg is minimaal € 1.000,- per koopsom.
De KoopSommen​Verzekering loopt minimaal 1 jaar en maximaal 40 jaar.
Hebt u een aantoonbaar pensioentekort? Dan is uw inleg voor de KoopSommen​Verzekering fiscaal aftrekbaar.
U kiest éénmalig voor de uitkering bij overlijden. Voor de verzekering op één leven bestaat de keuze uit gemengd, 90% of 110% van de opgebouwde waarde. De gemengde vorm is de enige keuze als er een verzekering op twee levens wordt afgesloten.

Wat gebeurt er met uw geld?

Gaat alles naar uw tegoed? Nee, want er zijn administratie- en provisiekosten verbonden aan een KoopSommen​Verzekering. Wij hebben die kosten zo laag mogelijk gehouden. Uw verzekeringsadviseur laat u in de offerte precies zien wat het u oplevert.

Als u kiest voor een uitkering van een percentage van het tegoed na overlijden of voor een hoger aanvullend inkomen voor uw nabestaanden, houden wij de premie hiervoor in op het tegoed. U houdt over: bouwstenen voor een mooie fiscale toekomst.

Uw inleg is minimaal € 1.000,- per koopsom.

Maatwerk

Een verzekering is maatwerk. Uw adviseur helpt u graag bij het kiezen van de ideale verzekering voor uw situatie.

Wij denken graag met u mee

Een verzekering is persoonlijk. Daarom neemt uw verzekeringsadviseur graag de tijd om samen met u te komen tot de perfecte verzekering. Vul uw gegevens in op het contactformulier, dan neemt uw adviseur snel contact met u op.

Om volledig inzicht te krijgen in dit product is het belangrijk dat u alle voorwaarden en de financiële bijsluiter van dit product goed leest. Bij het opbouwen van uw kapitaal zijn ook fiscale spelregels verbonden.  Laat u altijd goed informeren door uw (belasting)adviseur.

Uitleg Risicometer (AFM)

Voorwaarden & brochuresAfspraak maken