Interpolis Lijfrenteverzekering

 

Is de looptijd van uw eerder afgesloten Lijfrente​verzekering bijna voorbij? Krijgt u een gouden handdruk of een bedrag uit de staking van een onderneming? Dan kunt u dat bedrag in één keer storten in de Direct Ingaande Lijfrente​verzekering. Met dit kapitaal ‘koopt’ u een periodieke uitkering. Hiermee kunt u uw pensioen aanvullen of u kunt stoppen met werken.

Wat zijn de mogelijkheden?

Zodra uw Lijfrente​verzekering of koopsom afloopt, kunt u verschillende dingen doen:

  • De uitkering uitstellen. Dit doet u door een koopsom te sluiten of door de looptijd van uw huidige Lijfrente​verzekering of koopsom te verlengen
  • Het vrijkomende bedrag ineens laten uitbetalen (meestal fiscaal niet interessant)
  • Het vrijkomende bedrag laten omzetten in een Direct Ingaande Lijfrente
U bepaalt zelf wat u inlegt.
U bepaalt zelf of u een hoge uitkering krijgt voor een korte tijd of een lagere uitkering voor langere tijd.
Interpolis houdt de verschuldigde loonbelasting, premies volks​verzekering en zorgpremie direct in. Dat is wel zo makkelijk.
Bij uw overlijden stoppen de periodieke uitkeringen. U kunt een gunstig geprijsde OverlijdensRisico​verzekering afsluiten die uitkeert bij uw overlijden.

Wat zijn de kosten?

Uw leeftijd, geslacht, polisduur en de hoogte van uw storting bepalen de hoogte van uw uitkering. U weet wat u aan geld beschikbaar hebt, bijvoorbeeld uit een gouden handdruk, een koopsompolis of een andere verzekering. Uw verzekeringsadviseur rekent u graag voor wat uw inleg kan opbrengen.

Maatwerk

Een Direct Ingaande Lijfrente​verzekering is maatwerk. Uw verzekeringsadviseur helpt u graag bij het kiezen van de ideale verzekering voor uw situatie.

Wij denken graag met u mee

Een verzekering is persoonlijk. Daarom neemt uw verzekeringsadviseur graag de tijd om samen met u te komen tot de perfecte verzekering. Vul uw gegevens in op het contactformulier, dan neemt uw adviseur snel contact met u op.

Om volledig inzicht te krijgen in dit product is het belangrijk dat u alle voorwaarden en de financiële bijsluiter van dit product goed leest. Bij het opbouwen van uw kapitaal zijn ook fiscale spelregels verbonden.  Laat u altijd goed informeren door uw (belasting)adviseur.

Uitleg Risicometer (AFM)

Voorwaarden & BrochuresAfspraak maken