Lijfrente UitkeringsRekening

De rente kan oplopen tot maar liefst 3,35%.

Met de Lijfrente UitkeringsRekening ontvangt u maandelijks een vast bedrag als aanvulling op uw pensioen. De Lijfrente UitkeringsRekening is een geblokkeerde spaarrekening met een aantrekkelijke rente. Reaal Bancaire diensten houdt loonheffing in op dit bedrag.

Het bedrag dat u op de Lijfrente UitkeringsRekening stort, komt van een lijfrenteverzekering, lijfrentespaarrekening of lijfrentebeleggingsrekening.

U stort één keer een bedrag op een geblokkeerde spaarrekening (minimaal e 4.000,00).
-

Netto-uitkering

De uitkeringen zijn belast als u het bedrag dat u heeft ingelegd voor de opbouw van een lijfrentekapitaal vroeger heeft afgetrokken van uw belastbaar inkomen. REAAL Bancaire Diensten houdt de wettelijke loonheffing in op uw uitkeringen en draagt de loonheffing af aan de Belastingdienst. De uitkeringen ontvangt u dus netto op uw rekening.

-
U betaalt geen kosten over uw storting.

Om volledig inzicht te krijgen in dit product is het belangrijk dat u alle voorwaarden en de financiële bijsluiter van dit product goed leest. Bij het opbouwen van uw kapitaal zijn ook fiscale spelregels verbonden.  Laat u altijd goed informeren door uw (belasting)adviseur.

Uitleg Risicometer (AFM)

Rentetarieven looptijdenUitkering berekenenAdviesgesprek aanvragen