Loyalis Koopsomplan

 

Omdat u een aanvulling wilt op uw inkomen voor later. Natuurlijk wilt u dit indien mogelijk met fiscaal voordeel  en zonder zorgen. Met ons Koopsomplan bent u ervan verzekerd dat u straks op het juiste moment extra inkomen hebt. Met de zekerheid van een gegarandeerd eindkapitaal.

 Uw voordelen

 • Fiscaal voordelig
 • Gegarandeerd eindkapitaal
 • Ruimte om extra bij te storten
 • 90% uitkering bij overlijden
 • Kies zelf uw uitkering: levenslang of tijdelijk

Hoe werkt het koopsomplan?

Met het Koopsomplan zet u in één keer een bedrag opzij. Uw koopsom wordt geïnvesteerd in een garantiefonds. Aan het einde van de looptijd wordt, bij ongewijzigde voortzetting, het garantiekapitaal maandelijks uitgekeerd in de vorm van een lijfrente. U kunt zelf kiezen of u een levenslange uitkering wilt ontvangen of een tijdelijke uitkering vanaf uw 65ste.

Met het Koopsomplan zet u in één keer een bedrag opzij.
Met Loyalis InlegGarantieFonds belegt u flexibel met een zeer klein risico, zonder dat u hiernaar omkijken hebt:

 • Het product bestaat uit fondsen met verschillende looptijden tot maximaal 25 jaar. Elk jaar wordt een fonds toegevoegd.
 • Instappen in meerdere fondsen tegelijk is mogelijk.
 • Het fonds is gericht op het realiseren van vermogensgroei op lange termijn.
 • Gespreide belegging: over aandelen, vastgoed, obligaties en deposito’s. Met een uitgekiende mix.
 • Flexibel: zelf bepalen hoeveel en wanneer u belegt.
 • Gemakkelijk: u beheert alles heel gemakkelijk via internet.
Het Koopsomplan is een lijfrenteverzekering. Afhankelijk van uw jaarruimte en reserveringsruimte kunt u de koopsom op uw belastbaar inkomen in mindering brengen. De hoogte van uw jaarruimte is onder andere afhankelijk van uw belastbaar inkomen en pensioenopbouw. Wilt u precies weten wat uw jaarruimte en reserveringsruimte is? Kijk dan op www.belastingdienst.nl. De uitkeringen worden bij uitbetaling belast. Zo regelt u nu fiscaal voordelig een aanvulling op uw inkomen later.
U kunt ervoor kiezen om restitutie van het beleggingstegoed mee te verzekeren. Bij uw overlijden vóór de einddatum van de verzekering ontvangen uw nabestaanden dan 90 procent van het opgebouwde beleggingstegoed in de vorm van een periodieke uitkering, de nabestaandenlijfrente.
Afhankelijk van de looptijd wordt op uw inleg maximaal 7 procent aan kosten ingehouden. Met een maximum van € 380 per jaar. Dus beleggen we minimaal 93% voor u. De beheerkosten bedragen 0,7% op jaarbasis over de waarde van de verzekering en worden maandelijks ingehouden.

Om volledig inzicht te krijgen in dit product is het belangrijk dat u alle voorwaarden en de financiële bijsluiter van dit product goed leest. Bij het opbouwen van uw kapitaal zijn ook fiscale spelregels verbonden.  Laat u altijd goed informeren door uw (belasting)adviseur.

Uitleg Risicometer (AFM)

Offerte aanvragenNog vragen?