Generali Lijfrente

 

Met een lijfrenteverzekering creëert u een extra buffer voor later. U bouwt een eigen vermogen op waarmee u uw pensioen kunt aanvullen. Met de Generali Lijfrente zorgt u dat u dan aan al uw financiële verplichtingen kunt voldoen. U bepaalt daarbij zelf hoe u uw vermogen opbouwt. Met de aanvullende verzekeringen beperkt u bovendien de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Met de Generali Lijfrente kunt u geld opzij zetten om uw pensioen aan te vullen. U belegt dan in onze beleggingsfondsen. Het bedrag dat aan het eind van de looptijd is opgebouwd, kunt u vanaf dat moment maandelijks laten uitkeren.

De minimale premie bedraagt € 50,- per maand en de minimale koopsom bedraagt € 500,-.
U bepaalt zelf de looptijd.
-
Als u voor het einde van de looptijd van de verzekering overlijdt, dan is er geen uitkering. Tenzij u een aanvullende verzekering voor overlijden hebt. Dan wordt het verzekerd bedrag aan uw nabestaanden uitgekeerd.
U betaalt premie tijdens het aantal jaren waarin u verzekerd bent.

Om volledig inzicht te krijgen in dit product is het belangrijk dat u alle voorwaarden en de financiële bijsluiter van dit product goed leest. Bij het opbouwen van uw kapitaal zijn ook fiscale spelregels verbonden.  Laat u altijd goed informeren door uw (belasting)adviseur.

Uitleg Risicometer (AFM)

Stel uw vraagMaak een afspraak