Rente Vast Plan

 

Met het Rente Vast Plan groeit uw ontslagvergoeding of vrijkomend kapitaal aan tot een vastgesteld gegarandeerd kapitaal. Op de einddatum wordt dit omgezet in een periodieke uitkering. Zo kunt u dus op een later moment gebruik maken van uw periodieke uitkering, bijvoorbeeld als aanvulling op uw pensioen.

De voordelen van het Rente Vast Plan:

Met het Rente Vast Plan krijgt u veel keuzevrijheid.

  • Gegarandeerd kapitaal
  • Mogelijk fiscaal voordeel
  • 30 dagen bedenktijd na ontvangst van uw polis
U kunt het Rente Vast Plan alleen sluiten tegen een eenmalige koopsom.
Het Centraal Beheer Achmea Rente Vast Plan is een levensverzekering mét garantie. Het beschikbare bedrag op de einddatum wordt van tevoren vastgesteld. U weet dus van te voren hoeveel geld beschikbaar komt op de einddatum.
Bekijk uw persoonlijke financiële situatie voor mogelijk fiscaal voordeel.
Bij het Rente Vast Plan moet u een overlijdensdekking kiezen. U kunt kiezen uit de volgende verzekeringsvarianten:

1 Verzekerd kapitaal bij leven of overlijden gelijk Kiest u hiervoor, dan is het kapitaal dat beschikbaar komt bij vroegtijdig overlijden gelijk aan het gegarandeerde bedrag dat vrijkomt op de einddatum van de verzekering. De uitkering bij overlijden moet in de meeste gevallen worden omgezet in een nabestaandenlijfrente.

2 Verzekerd kapitaal bij leven of restitutie van 85% van de koopsom bij overlijden Bij in leven zijn van de verzekerde op de einddatum van de verzekering is een hoger gegarandeerd kapitaal verzekerd dan bij variant 1. Bij overlijden van de verzekerde vóór de einddatum komt 85% van het ingelegde bedrag beschikbaar voor een nabestaanden lijfrente-uitkering.

-

Om volledig inzicht te krijgen in dit product is het belangrijk dat u alle voorwaarden en de financiële bijsluiter van dit product goed leest. Bij het opbouwen van uw kapitaal zijn ook fiscale spelregels verbonden.  Laat u altijd goed informeren door uw (belasting)adviseur.

Uitleg Risicometer (AFM)

Bel mij