SNS Garantie Lijfrente

 

Ga je binnenkort met pensioen? En komt er een bedrag vrij van een lijfrenteverzekering of lijfrentespaarrekening die je eerder hebt afgesloten? Dan kun je dit bedrag in een SNS Garantie Lijfrente storten. De SNS Garantie Lijfrente is ook geschikt voor een gouden handdruk. Met SNS Garantie Lijfrente heb je de zekerheid van een vaste, aantrekkelijke aanvulling op je inkomen. Je weet precies welk bedrag er periodiek wordt uitgekeerd naast bijvoorbeeld je opgebouwde pensioen en je AOW.
-
Het bruto bedrag dat je ontvangt, wordt gegarandeerd en staat dus vast. Je bepaalt -binnen de fiscale mogelijkheden- zelf je einddatum. En of je het geld per maand, kwartaal of (half)jaar wilt ontvangen. Ook kun je je partner meeverzekeren door hem of haar als tweede verzekerde aan te wijzen.
Voor elke situatie gelden andere regels. Welke fiscale regels zijn er van toepassing? Hoe lang wil je van de lijfrente-uitkeringen genieten? Wil je iets regelen voor je nabestaanden? Het is ook nodig om naar andere pensioenvoorzieningen, bijvoorbeeld opgebouwd bij je werkgever, te kijken. De SNS Adviseur brengt de wensen en mogelijkheden in kaart en geeft een goed afgewogen advies voor de toekomst.
Na overlijden wordt jouw uitkering of een deel daarvan dan aan je partner uitgekeerd. Ook kun je (een deel van) de aanvulling na je overlijden aan je naasten laten uitkeren.
-

Om volledig inzicht te krijgen in dit product is het belangrijk dat u alle voorwaarden en de financiële bijsluiter van dit product goed leest. Bij het opbouwen van uw kapitaal zijn ook fiscale spelregels verbonden.  Laat u altijd goed informeren door uw (belasting)adviseur.

Uitleg Risicometer (AFM)

Afspraak maken