SNS Gouden Handdruk Inkomen

De rente kan oplopen tot maar liefst 3,45%.

Met SNS Gouden Handdruk Inkomen laat je je ontslagvergoeding maandelijks uitkeren. Vanaf deze rekening ontvang je vervolgens een maandelijkse uitkering als aanvulling op je inkomen. SNS Bank houdt de verplichte loonheffingen in en keert maandelijks een netto bedrag aan je uit. Over het bedrag dat nog niet is uitgekeerd ontvang je een aantrekkelijke vaste rente.

Hoe werkt het?

Je kunt je ontslagvergoeding, of een deel daarvan, rechtstreeks door je werkgever op SNS Gouden Handdruk Inkomen laten storten. Heb je je ontslagvergoeding al bij een andere bank of verzekeraar gestald? Dan kun je dat bedrag overzetten naar SNS Gouden Handdruk Inkomen. Vraag wel eerst aan je bank of verzekeraar of hier voorwaarden aan verbonden zijn.

Minimum inleg bedraagt € 5.000,-
Met SNS Gouden Handdruk Inkomen heb je een ruime keuze aan looptijden van je uitkering. De maximale looptijd is 35 jaar. De minimale looptijd is afhankelijk van je leeftijd op de begindatum van de uitkering. De uitkering moet uiterlijk ingaan in het jaar dat je 65 wordt. In onderstaande tabel zie je de minimale looptijd van de uitkering die bij jouw leeftijd hoort.
-
Bij overlijden wordt het resterende bedrag uitgekeerd aan de erfgenamen. Over de uitkering(en) betalen je erfgenamen belasting. Meer hierover lees je in de productvoorwaarden.
-

Om volledig inzicht te krijgen in dit product is het belangrijk dat u alle voorwaarden en de financiële bijsluiter van dit product goed leest. Bij het opbouwen van uw kapitaal zijn ook fiscale spelregels verbonden.  Laat u altijd goed informeren door uw (belasting)adviseur.

Uitleg Risicometer (AFM)

Rentetarieven looptijdenSNS Gouden Handdruk Inkomen berekenenAfspraak maken